Vážení přátelé, vítejte v nové roce.

Se začátkem nového roku jsme pro Vás připravili nové večerní menu, kam jsme kromě osvědčených receptů zařidili i řadu nových pokrmů. Z předkrmů doporučujeme roastbeef s remuládou nebo náš osvědčený hovězí tatarák s křepelčím vejcem a topinkami připravovanými na domácím sádle. Z hlavních chodů doporučujeme jelení medailonky nebo skvělý a tradiční recept králík na černo. Doporučujeme i naše steaky a milovníkům lehčí kuchyně nabízíme candáta na víně s prosciuttem a petrželkou nebo čerstvé penne s tymiánem, omáčkou z gorgonzoly a lesními hřiby. Jakou sladkou tečku vyzkoušejte domácí lívanečky s burůvkovou omáčkou nebo vafli s višňouvou omáčkou, vanilkovou zmrzlinou a čokoládovým topingem.

Kromě nového menu pro vás chystáme na první únorový víkend 2.2.-4.2. i Burger víkend s našimi burgery, které jste si za dva roky nově otevřené restaurace oblíbili. Kromě naší klasiky pro vás chystáme i novinky. Nenechte si první únorový víkend v Excaliburu utéct.

Těšíme se na Vaší návštěvu!

26.01.2018 17:00
EXCALIBUR – restaurace & penzion
Cihlářova 5/15, 571 01 Moravská Třebová
Restaurace: + 420 603 765 640 info@excalibur-rp.cz
Penzion: +420 608 461 441 penzion@excalibur-rp.cz

Otevírací doba restaurace:
po–čt: 10.00–22.00 h. | pá: 10.00–24.00 h. | so: 11.00–24.00 h. | ne: 11.00-22.00 h.
© designed by Jakub Jelínek, programed by Jakub Pavlék